Μάφιν σοκολάτα-μπανάνα - iefimerida.gr

Μάφιν σοκολάτα-μπανάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωί πρωί Σαββάτου μάς έπιασε μια πελώωωρια λαχτάρα για σοκολάτα. Τι πρωτότυπο. Και φυσικά, το demideli.com δεν μας απογοήτευσε, μιας και ανακαλύψαμε μια πανεύκολη συνταγή για μπανανοσοκολατένια μάφιν.

3 ώριμες (για καλύτερο άρωμα) μπανάνες πολτοποιημένες

125 gr βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου

2 αυγά

100 γρ. ζάχαρη

1 κ.σ. βανίλια εκχύλισμα

225 γρ. αλεύρι

3 κ.σ. κακάο

1 κ.σ. μαγειρική σόδα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Σε φόρμα για muffins 12 θέσεων τοποθετούμε σε κάθε θήκη ένα μικρό κομμάτι χαρτί ψησίματος

Στον κάδο του μίξερ πολτοποιούμε τις μπανάνες και σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε το βιτάμ, τα αυγά και τη ζάχαρη. Αναδεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.

Κοσκινίζουμε μαζί το αλεύρι, το κακάο και τη σόδα και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Αναδεύουμε ελαφρά.

Τοποθετούμε το μείγμα στα φορμάκια και ψήνουμε για 20 λεπτά

Η πρωτότυπη συνταγή είναι εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ