Ποιός είπε στην Ναταλία Γερμανού «Από κοντά μοιάζεις με 80 χρονών»; - iefimerida.gr

Ποιός είπε στην Ναταλία Γερμανού «Από κοντά μοιάζεις με 80 χρονών»;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπάντεχα προσβλητική -για την ηλικία της και τις ικανότητές της ως dj- κατέληξε να είναι για την Ναταλιά Γερμανού η στιχομυθία που είχε με ένα από τους 199.000 followers της.

«Από κοντά μοιάζεις με ογδόντα χρονών», είπε ο follower της με όνομα boobschicken στην Ναταλία Γερμανού, με την παρουσιάστρια να απαντά χιουμοριστικά «Πόσο πικρό να μου το λέει αυτό ένας άνδρας με στήθος μεγαλύτερο από το δικό μου... Πληγώθηκα». Πάντα αναφορικά με το ψευδώνυμο που εκείνος χρησιμοποίησε.

Μόνο που τα πράγματα πήραν αμέσως άλλη τροπή με τον «θαυμαστή» να γράφει «Έτσι κι αλλιώς δεν το είπα να σε πληγώσω. Στα αρχ!δ!@ μου σε γράφω. Απλά όταν σε είδα στο club και έμεινα μ@λ@κ@ςαπό τις ρυτίδες».

Η Ναταλία συνέχισε να είναι όσο πιο ευγενική μπορούσε, απαντώντας «Eλα κι απόψε. Έχω προσθέσει κι άλλες. Αλλά να βγάλουμε και φωτό, γιατί χωρίς αποδείξεις, δεν σε πιστεύουν. Φιλάκια βυζάκι!!».

Και εκείνον να της απαντά «Την τελευταία φορά που ήρθα, έπαιζες απαράδεκτα ανακατεμένα βλαχοελληνικά κομμάτια και ήταν άδειο το μαγαζί. Δεν ψήνω».

Κάπου εκεί η Ναταλία ολοκλήρωσε την στιχομυθία λέγοντας «Αν και το αβατάρ σου με προδιαθέτει για πολύ γέλιο ακόμη, η εμπάθεια σου βγάζει μάτι. Και έπληξα λίγο. Αντίο βυζάκι».

Ενώ λίγο αργότερα τουίταρε «Μα δεν υποχρεώνω κανέναν να με γουστάρει. Αλλά η "πληρωμένη χυδαιότητα" δείχνει γυναικούλα κρυμένη από πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ