Τέρενς Κουίκ: Παπανδρέου και Βενιζέλος έχουν ευθυνες για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Τέρενς Κουίκ: Παπανδρέου και Βενιζέλος έχουν ευθυνες για τη λίστα Λαγκάρντ

Τέρενς Κουίκ: Παπανδρέου και Βενιζέλος έχουν ευθυνες για τη λίστα Λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε δηλώσεις του από τη Σάμο, ο κ. Κουίκ είπε ότι δεν μπορεί να μένει έξω από το κάδρο των ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι πολιτικές ευθύνες έχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ειδικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Τέρενς Κουίκ είπε ότι απέκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ σε δύο προεκλογικές περιόδους και διερωτήθηκε «Εάν ο κόσμος γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η λίστα, θα ψήφιζε όπως ψήφισε; Μήπως έχουμε και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από την απόκρυψη ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, που σίγουρα θα επηρέαζε την προεκλογική περίοδο


Παράλληλα, ο κ. Κουίκ έθεσε στις δηλώσεις του, δημόσιο ερώτημα προς τον πρωθυπουργό, αν τον είχε ενημερώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ επί κυβερνήσεως Παπαδήμου. «Εάν ναι, τότε έχει τις ίδιες ευθύνες απόκρυψης. Εάν όχι, τότε πώς συγκυβερνά τώρα μαζί του;», πρόσθεσε ο Τέρνες Κουίκ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ