Τα ζώδια της Κυριακής 6 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντάς σας αρκετά προβλήματα. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας.

Ταύρος

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Δίδυμοι

γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Ζητείστε και τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων και κινηθείτε ανάλογα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη.

Καρκίνος

Για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Λέων

Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας.

Ζυγός

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Σκορπιός

Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Στα οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.

Τοξότης

Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας

Υδροχόος

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα.

Ιχθείς

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ