Τέλος για τον Παναθηναϊκό ο πρίγκηπας - Απορρίφθηκε το αίτημα για παράταση - iefimerida.gr

Τέλος για τον Παναθηναϊκό ο πρίγκηπας - Απορρίφθηκε το αίτημα για παράταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μην δοθεί η παράταση που ζητούσε η πλευρά του πρίγκηπα Φεϊζάλ για να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ, βάζοντας οριστικά τέλος στην ιστορία του Σαουδάραβα επενδυτή.

Η πλευρά Φεϊζάλ είχε ζητήσει νωρίτερα να της δοθεί παράταση λόγω ενός τεχνικού προβλήματος έως τις 8 Ιανουαρίου για να τοποθετήσει τα 28 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ και τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο θέμα με τον πρίγκηπα Φεϊζάλ.

«Το ΔΣ αποφάσισε να μην γίνει η ΑΜΚ των 28 εκατ. και να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών στον πρίγκηπα. Το ποσό δεν κατεβλήθη σήμερα και πλέον προχωράμε όπως είχαμε σχεδιάσει», τόνισε μετά το τέλος του ΔΣ ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλος σύμφωνα με το sport-fm.gr και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Όλες οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας έπειθαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Δώσαμε κάθε δικαίωμα για να καταβληθούν τα χρήματα. Η περιπέτεια των τελευταίων 15 ημερών τελείωσε», ενώ για το mail που εστάλη στην ΠΑΕ είπε: «Ήταν ένα ξερό mail το οποίο δεν εξηγούσε τους λόγους και απλώς έλεγε ότι θέλει παράταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ