Μαντσίνι: «Θα δώσω 100 ευκαιρίες στον Μπαλοτέλι για να αλλάξει» - iefimerida.gr

Μαντσίνι: «Θα δώσω 100 ευκαιρίες στον Μπαλοτέλι για να αλλάξει»

Μαντσίνι: «Θα δώσω 100 ευκαιρίες στον Μπαλοτέλι για να αλλάξει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποβάθμισε το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση της Πέμπτης με τον Μάριο Μπαλοτέλι τονίζοντας πως αυτά συμβαίνουν και ξεκαθάρισε πως είναι πρόθυμος να δώσει 100 ευκαιρίες ακόμη στον 22χρονο επιθετικό.

«Ο Μάριο έκανε ένα τάκλιν σε συμπαίκτη του, που θα προτιμούσα να είχε κάνει σε αγώνα. Του ζήτησα να αποχωρήσει από το γήπεδο, εκείνος αρνήθηκε και τον έσπρωξα. Δεν έγινε κάτι περισσότερο από αυτό», δήλωσε αρχικώς ο 48χρονος τεχνικός ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Γουότφορντ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσα σε μένα και τον Μάριο, ούτε τον τρόπο σκέψης μου προς αυτόν. Αυτά συμβαίνουν μερικές φορές», ενώ ο Ιταλός προπονητής ήταν ξεκάθαρος για το αν θα δώσει ξανά την ευκαιρία στον Μπαλοτέλι να αγωνιστεί: «Θα του δώσω 100 ευκαιρίες αρκεί να δω πως προσπαθεί να βελτιωθεί και να δουλεύει σκληρά για την ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ