Κατέθεσαν στον Εισαγγελέα δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Κατέθεσαν στον Εισαγγελέα δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου

Κατέθεσαν στον Εισαγγελέα δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν - κάτω από άκρα μυστικότητα - το πρωί της Πέμπτης δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Οι δύο συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου κλήθηκαν να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη λίστα Λαγκάρντ, γιατί ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει πως δεν γνωρίζει το που βρίσκεται το πρωτότυπο CD με τη λίστα Λαγκάρντ και ότι κάποια στιγμή το είχε εμπιστευτεί σε κάποιον συνεργάτη του.

Ετσι τώρα, η Δικαιοσύνη καλείται να διαπιστώσει μέσα από το οργανόγραμμα του υπουργείου ποιος εργαζόμενος έκανε την αντιγραφή του περιεχομένου από το CD που παρελήφθη από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών στο φλασάκι USB και ποιοι μέσα από το γραφείο του πρώην υπουργού μπορεί να γνωρίζουν το οτιδήποτε για την επίμαχη λίστα και τη διαδρομή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ