Η ομάδα της Μίλαν αποχώρησε από φιλικό εξαιτίας ρατσιστικών συνθημάτων [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ομάδα της Μίλαν αποχώρησε από φιλικό εξαιτίας ρατσιστικών συνθημάτων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντροπιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της ομάδας Προ Πάτρια, οι οπαδοί της οποίας έβριζαν προκλητικά με ρατσιστικά συνθήματα τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή της Μίλαν Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με αποτέλεσμα ο ίδιος και η ομάδα να αποχωρήσουν από το γήπεδο στο 25ο λεπτό.

Η Μίλαν βρέθηκε στο γήπεδο στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την τοπική ομάδα, αλλά στο 25ο λεπτό του αγώνα ο Μπόατενγκ δεν άντεξε άλλο τα ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του, κλότσησε τη μπάλα εκνευρισμένος προς τους οπαδούς της ομάδας και εγκατέλειψε το γήπεδο.

Το ίδιο έπραξε ολόκληρη η ομάδα της Μίλαν με εντολή του αρχηγού, Μάσιμο Αμπροσίνι δίνοντας τέλος στον αγώνα-ντροπή.

Ο αρχηγός της Μίλαν δήλωσε «Λυπάμαι πολύ για όλα τα άτομα που ήταν στο στάδιο αλλά έπρεπε να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα. Η Μίλαν δεσμεύεται πως θα επιστρέψει στο "Busto Arsizio" κυρίως για τα μικρά παιδιά και τους ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τα ρατσιστικά συνθήματα, όμως έπρεπε να δοθεί το μήνυμα αυτό στους απολίτιστους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή των ροσονέρι , Μάσιμο Αλέγκρι: «Λυπούμαστε που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Κυρίως για τους υπόλοιπους οπαδούς, τις οικογένειες και τα παιδιά που ήταν εκεί για να περάσουν μία όμορφη ημέρα. Υποσχεθήκαμε στην Προ Πάτρια να επιστρέψουμε εδώ για αυτά τα άτομα. Αισθανόμαστε άσχημα για τους παίκτες της Προ Πάτρια και τη διοίκησή της αλλά έπρεπε να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα και ελπίζω ότι θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα τόσο στα μεγάλα πρωταθλήματα όσο στα μικρότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ