Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ο Στουρνάρας συγκαλύπτει τον Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ο Στουρνάρας συγκαλύπτει τον Παπακωνσταντίνου

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ο Στουρνάρας συγκαλύπτει τον Παπακωνσταντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τα έβαλαν οι Ανεξάρτητοι Ελλήνες και τον κατηγορούν πως συγκαλύπτει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αφού δεν απαντά σε σχετικές ερωτήσεις της βουλευτού Ραχήλ Μακρή σχετικά με τα «έργα και τις ημέρες» του πρώην υπουργού.

«Σε όλες τις περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε σαφέστατη παρέμβαση και μεθόδευση του πρώην Υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου σε ότι αφορά τη διαχείριση του Δημοσίου χρέους και την εκμετάλλευσή του από ιδιώτες, την διόγκωση του ελλείμματος και την είσοδό μας στο ΔΝΤ και την «δωρεά» εκατομμυρίων Ευρώ σε τρίτους από τη διάθεση αφορολόγητου πετρελαίου μέσω των ΚΑΕ Α.Ε.

Όλα τα παραπάνω με υπογραφές του πρώην Υπουργού που οδηγείται σε κατηγορητήριο για τη λίστα Λαγκάρντ. Η λίστα Λαγκάρντ αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου, αφού υπάρχουν σαφέστατα ευθύνες αξιόποινες προς τέλεση αδικημάτων κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού λαού, γι' αυτό οφείλει να απολογηθεί αυτός και οι διάδοχοί του.

Προφανώς, ο κ. Στουρνάρας συγκαλύπτει τον κ. Παπακωνσταντίνου για ευνόητους λόγους, αφού η μη απάντηση για μήνες σοβαρών θεμάτων που εμπίπτουν σε ενέργειες του πρώην Υπουργού προσδίδει στον κ. Στουρνάρα την ιδιότητα του συνενόχου», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ