Πάστορας «θεραπεύει» την ομοφυλοφυλία βάζοντας τους «ασθενείς» να χαιδέψουν ένα άλογο - iefimerida.gr

Πάστορας «θεραπεύει» την ομοφυλοφυλία βάζοντας τους «ασθενείς» να χαιδέψουν ένα άλογο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλέον πρωτότυπη «θεραπεία» της ομοφυλοφυλίας ανακάλυψε ο Ρέιμοντ Μπελ, πάστορας της Cowboy church of Virginia. Όπως ίσως μαντέψατε, περιλαμβάνει τη εκτεταμένη χρήση αλόγων.

«Η μέθοδος EAP (σ.σ. Η ψυχοθεραπεία με την βοήθεια αλόγων) μπορεί να βοηθήσει οποιοδήποτε άνθρωπο ζει ενεργά ως ομοφυλόφιλος ή έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιες τάσεις. Όχι μόνο μετατρέπει τον 'ασθενή' σε πιο αρρενωπό, αλλά τον βοηθάει να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεκινήσει. Είτε πρόκειται π.χ. για βιασμό, εγκατάλειψη, έλλειψη αντρικού προτύπου, κακοποιήση ή απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση. Γιατί η ομοφυλοφυλιά είναι στην πραγματικότητα ένα είδος εθισμού. Δεν είναι ασθένεια, αλλά επιλογή του ατόμου».

Αυτό ισχυρίζεται ο «σεβάσμιος» πάστορας, η θεραπεία του οποίου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ξεκινώντας από το αρχικό δημοσίευμα στο gay star news και συνεχίζοντας με το huffington post.

Οι συγκεκριμένες -προφανώς αμφιλεγόμενες- θεραπείες έχουν γίνει τόσο διαδεδομένες στις ΗΠΑ, σε σημείο που η πολιτεία της Καλιφόρνιας αναγκάστηκε να θεσπίσει νόμο που να απαγορεύει την εφαρμογή του σε ανήλικους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ