Ήλθε και απήλθε το iPad2 στην ελληνική αγορά! - iefimerida.gr

Ήλθε και απήλθε το iPad2 στην ελληνική αγορά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν κυκλώσει την 26η Μαρτίου στο ημερολόγιό τους. Πολλοί επίσης ήταν πρόθυμοι να περιμένουν στην ουρά για να το αποκτήσουν πρώτοι, όμως έμειναν με την ουρά στα σκέλια. Ο λόγος για το φάντασμα της ελληνικής αγοράς, το καινοτόμο iPad2, που ξεπέρασε τις προσδοκίες και ο αριθμός προπαραγγελιών του έφτασε για να το εξαντλήσει πριν ανέβει στα ράφια των καταστημάτων. Συγκεκριμένα, στο Public στο Σύνταγμα, πληροφορίες διαδίδουν ότι τα προϊόντα εξαφανίστηκαν μέσα σε 10 λεπτά ενώ στο iStorm του Κολωνακίου μόνο 16 από τα 80 (!) άτομα που περίμεναν από τις 4 το πρωί (και πάλι: ! ), προμηθεύτηκαν τη πολυπόθητη ταμπλέτα. Μαρτυρίες ,τέλος, λένε ότι πολλά καταστήματα είχαν φτάσει στο σημείο να αγοράζουν από μεγαλύτερα καταστήματα ταμπλέτες προκειμένου να έχουν έστω και ένα προϊόν για τη βιτρίνα τους. Μόνη λύση τελικά αποδείχτηκε η προπαραγγελία, οπότε, την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει ο ανεφοδιασμός, κάνε πρώτα κράτηση πριν στηθείς στην ουρά από το χάραμα.

Το iPad2, έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές. Ο εξαιρετικά λεπτός (8,8 χιλιοστά σε πάχος) και ιδιαίτερα ελαφρύς (μόλις 600 γραμμάρια) υπολογιστής της Apple, είναι το απόλυτο gadget αυτή τη περίοδο και προσφέρεται με ποικιλία δυνατοτήτων και τιμών για να επιλέξεις. Με κριτήριο τη χωρητικότητα στη μνήμη και τη δυνατότητα 3G οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

16GB, WiFi: €509
32GB, WiFi: €619
64GB, WiFi: €719
16GB, WiFi/3G: €629
32GB, WiFi/3G: €729
64GB, WiFi/3G: €829

Το iPad2, μιλάει ελληνικά, αναπτύσσεται συνεχώς και στοχεύει στον εμπλουτισμό με πολλές ελληνικές εφαρμογές. Συγχρόνως, μπορείς να αποκτήσεις το ολοκαίνουριο iPad μαζί με κάποιο συμβόλαιο Cosmote ή Vodafone.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPad2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ