Τυφλός σκύλος μπορεί και πηγαίνει βόλτες με οδηγό μια...γάτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τυφλός σκύλος μπορεί και πηγαίνει βόλτες με οδηγό μια...γάτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συμπαθέστατος Τέρφελ είναι οκτώ χρονών και από τότε που διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καταράκτη η ζωή του είχε δυσκολέψει αρκετά μέχρι που βρέθηκε στο δρόμο του μια αδέσποτη γάτα.

Το αφεντικό του Τέρφελ, η Τζούντι Γκόντφρι Μπράουν, δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι ο σκύλος της εξαιτίας της ασθένειάς της περνούσε σχεδόν όλη την ημέρα του μέσα στο καλαθάκι του, καθώς όποτε προσπαθούσε να σηκωθεί και να περπατήσει χτύπαγε σε διάφορα έπιπλα μέσα στο σπίτι.

Ωσπου μια ημέρα η κα Μπράουν έβαλε στο σπίτι της μια αδέσποτη γάτα, η οποία πήγε κατευθείαν προς το μέρος του Τέρφελ και το βοήθησε να βγει από το «σπιτάκι» του και τον οδήγησε στον κήπο.

Η κα Μπράουν υποστήριξε ότι για κάποιο λόγο η γάτα, εν ονόματι Πώντιτατ, αισθάνθηκε την κατάσταση του Τέρφελ και αποφάσισε να τον βοηθήσει και από τότε είναι αχώριστοι.

Βγαίνουν μαζί βόλτα και η γάτα-οδηγός χρησιμοποιεί τις πατούσες τις για να ειδοποιεί τον Τέρφελ όταν πλησιάζουν κάποιο εμπόδιο και να τον καθοδηγεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ