Δολοφονημένος βρέθηκε 45χρονος επιχειρηματίας στην Κηφισιά - iefimerida.gr

Δολοφονημένος βρέθηκε 45χρονος επιχειρηματίας στην Κηφισιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο σπίτι του στην οδό Μαυρομιχάλη 38 στην Κηφισιάς, ένας 45χρονος επιχειρηματίας. Πρόκειται για πρώην ιδιοκτήτη γνωστού ξενοδοχείου και καφετέριας στην Κηφισιά, που έχουν κλείσει λόγω διαδικασίας πλειστηριασμού από τράπεζες.

Το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σήψης, εντόπισε μία οικιακή βοηθός και συγγενικά του πρόσωπα που τον αναζητούσαν καθώς δεν είχε δόσει σημεία ζωής για μέρες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών, ο άτυχος επιχειρηματίας δολοφονήθηκε προ τριών έως πέντε ημερών, καθώς είχε πυροβοληθεί από άγνωστο δράστη. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα όπλο σε ένα συρτάρι, το οποίο όμως διαπιστώθηκε ότι άνηκε στο θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας είχε πρόσφατα πουλήσει τμήμα των περιουσιακών του στοιχείων, ενώ είχε χάσει και ένα ακίνητο σε πλειστηριασμό.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που βρίσκονται επί τόπου περιμένουν τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή προκειμένου να εξάγουν ασφαλή συμεράσματα. Ο επιχειρηματίας και στενοί συγγενείς του είχαν στο παρελθόν ξενοδοχειακές μονάδες στην Αθήνα και την Κρήτη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ