Athens Fashion Week - iefimerida.gr

Athens Fashion Week

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 13ο Athens Fashion Week θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή των σημαντικότερων ελλήνων σχεδιαστών.

To Fashion Week θα ανοίξει τον κύκλο των εκδηλώσεών του στις 30/3, στις 8 μ.μ. με το fashion show του Δημήτρη Ντάσιου που φέρει τον τίτλο «Dassios Arabesque Fall-Winter 11-12» (τα έσοδα του εναρκτήριου show θα διατεθούν για τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-A-Wish /Ελλάδος).

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε επιδείξεις μόδας των σχεδιαστών: Andria, Aslanis, Corιna Vladescu, Delight, Dimitris Dassios, Dimitri Zafiriou, Empire By Alice Marie Hajipanayi, Evangelos Kavathas, Katerinalexandraki, Kathy Heyndels, Lukas, Makis Tselios, Mina Stone, Nikos – Takis, Cristina Nitopi, Panos Apergis, Sotiris Georgiou, Paris Valtadoros, και Vassilios Kostetsos. Επίσης θα δούμε ένα αφιέρωμα στην Ελληνική Εκπαίδευση Μόδας και τους νέους σχεδιαστές και ομαδική επίδειξη τελειοφοίτων σχολών μόδας και διαγωνισμός νέων σχεδιαστών.

Παράλληλα στο πλαίσιο της ενότητας «Τέχνη & Μόδα» θα δούμε: την έκθεση φωτογραφίας Daphne Valente (με έργα 30 διάσημων φωτογράφων που εμπνέονται από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας), ένα workshop με θέμα «Το Ρούχο ως Κατοικία του Σώματος» (σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών).
και τα Isnpiring Labs (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TEXMEDIN)
Τέλος στον χώρο της Τεχνόπολις θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του Fashion Week, η Night Boutique που θα πουλά ρούχα και αξεσουάρ των σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα μόδα Τεχνόπολη fashion week athens
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ