Δημοσιογράφος εκβίαζε γυναίκα δημοσιογράφο με το iPhone της - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος εκβίαζε γυναίκα δημοσιογράφο με το iPhone της

Δημοσιογράφος εκβίαζε γυναίκα δημοσιογράφο με το iPhone της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνέντευξη Τύπου της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, μετατράπηκε σε θρίλερ διαρκείας για μια δημοσιογράφο μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας όταν έχασε το iPhone της και έπεσε θύμα εκβιασμού.Η δημοσιογράφος έχασε το τηλέφωνό της προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου και παρότι έψαξαν όλοι να το βρουν, το κινητό τελικά δεν βρέθηκε. Ωστόσο, το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τις επόμενες μέρες η δημοσιογράφος άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα μέσω e-mail και τηλεφωνήματα από κάποιον άγνωστο που ισχυριζόταν ότι έχει το κινητό της. Ο άγνωστος εκβιαστής την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε προσωπικά της στοιχεία που βρήκε στο ίδιο της το τηλέφωνο.

Χωρίς να έχει άλλη λύση, συνεχίζει η εφημερίδα, η δημοσιογράφος κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά από έλεγχο στα email που είχε λάβει, οι υπεύθυνοι της Δίωξης κατάφεραν να εντοπίσουν τον άγνωστο εκβιαστή που όπως αποκαλύφθηκε ήταν άλλος 50χρονος δημοσιογράφος από μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα! Οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα έκαναν έρευνα και βρήκαν το τηλέφωνο της δημοσιογράφου ενώ εις βάρος του 50χρονου δημοσιογράφου-εκβιαστή σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ