ΠΑΣΟΚ: Χυδαίο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη «λίστα Λαγκάρντ» - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Χυδαίο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη «λίστα Λαγκάρντ»

ΠΑΣΟΚ: Χυδαίο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη «λίστα Λαγκάρντ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην Κουμουνδούρου εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κομμάτων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Από την Ιπποκράτους κάνουν λόγο για χυδαίο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την συνοχή της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής συνοχής

«Η επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του στην υπόθεση της «λίστας» βασίστηκε στην σκόπιμη ισοπέδωση των διαφόρων περιόδων στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής και στη σκόπιμη σύγχυση γύρω από το ρόλο των διαφόρων πολιτικών και υπηρεσιακών προσώπων» τονίζεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ εξαπολύει κατηγορίες απέναντι σε ηγετικά στελέχη του κόμματος για «τερατολογίες, τραγικά ανεύθυνες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, συνεχείς απειλές και χυδαίους υπαινιγμούς»

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την Ιπποκράτους ήταν «να υποστηριχθεί πολιτικά η οργανωμένη, συκοφαντική μυθολογία ότι ο κ. Βενιζέλος είχε προσωπικούς, οικογενειακούς ή πολιτικούς λόγους να μείνει αναξιοποίητη και αδρανής η «λίστα». Τόσο μεγάλο φαίνεται ότι είναι το πολιτικά τυφλό μίσος».

Κόλαφος κατά Παπακωνσταντίνου

Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται και στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου τονίζοντας ότι έχει μεγάλες πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τις ενέργειές του, ενώ ήδη τα κόμματα της κυβέρνησης κινούν τις διαδικασίες για την σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης.

«Αν ευθύς εξαρχής το CD πήγαινε στο ΣΔΟΕ, θα είχε αποφευχθεί όλη η θλιβερή αυτή ιστορία που έδωσε την ευκαιρία να συσκοτισθεί το έργο της περιόδου 2011-12 στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής με κορυφαίο σημείο την άρση του τραπεζικού απορρήτου που καταψήφισε δύο φορές ο ΣΥΡΙΖΑ!» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Αμφιβολίες και για τη «λίστα Βαξεβάνη»

Αιχμές αφήνει η Ιπποκράτους και για τη λίστα που είχε δημοσιεύσει ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, επισημαίνοντας ότι βγήκε στο φως με την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ υπογραμμίζει ότι η συγκάλυψη της «πηγής» συγκαλύπτει και όποιον διέθετε τη λίστα και δεν τη χειρίστηκε όπως όφειλε.

«Το αστείο και παράλογο συγχρόνως της υπόθεσης είναι πως αυτή η άμεση και διαφανής αντίδραση γίνεται αντικείμενο πολιτικής επίθεσης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν τον άθλιο ισχυρισμό ότι ο Βενιζέλος «κράτησε τη λίστα στο μαξιλάρι του», όταν είναι το ΣΔΟΕ που είχε τη «λίστα» και ενημέρωσε, δύο μήνες μετά, για την ύπαρξή της τον τότε Υπουργό.» σημειώνει η Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ