H Κιμ Καρντάσιαν είναι έγκυος - Τι έγραψε στο site της - iefimerida.gr

H Κιμ Καρντάσιαν είναι έγκυος - Τι έγραψε στο site της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2013 θα φέρει στην Κιμ Καρντάσιαν και τον σύντροφό της Κάνιε Γουέσ το πρώτο τους παιδί. Την εγκυμοσύνη της αμερικανίδας ριάλιτι σταρ ανακοίνωσε ο ευτηχής μελλοντικός πατέρας και επιβεβαίωσε η ίδια η μέλλουσα μητέρα.

«Σταματήστε τη μουσική και κάντε λίγη φασαρία για τη μητέρα του παιδιού εκεί κάτω» είπε ο διάσημος ράπερ κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ατλάντικ Σίτι και ακολούθησε ο... χαμός!

H Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στο site της: «Είναι αλήθεια: Ο Κάνιε και εγώ περιμένουμε μωρό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι και τυχεροί και θα θέλαμε οι οικογένειες μας να ήταν μαζί μας για να γιορτάσουν μαζί μας το γεγονός αυτό. Ανυπομονούμε για το νέο αυτό ξεκίνημα μέσα στο 2013. Καλή χρονιά!»

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους οκτώ μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων πολλές φορές ακούστηκαν φήμες ότι η Καρντάσιαν είναι έγκυος.

Οπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης η ριάλιτι σταρ βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ