Ταξίδι στο διάστημα πήρε ως γαμήλιο δώρο η Κέιτ Γουίνσλετ - iefimerida.gr

Ταξίδι στο διάστημα πήρε ως γαμήλιο δώρο η Κέιτ Γουίνσλετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντελώς «διαστημικό» ήταν το δώρο που φέρεται να έκανε ο σιρ Ρίτσαρντ Μπράνσον στους νεόνυμφους Κέιτ Γουίνσλετ-Νεντ Ροκνρολα. Συγκεκριμένα ένα εισητήριο για δυο στο πολυαναμενόμενο Virgin Galactic tour που ξεκινάει του χρόνου.

Η γενναιόδωρη αυτή χειρονομία του ιδρυτή της Virgin έχει διττή εξήγηση. Πέρα από το γεγονός ότι ο γαμπρός ήταν ανηψιός του και μέρος του διαστημικού προγράμματος της εταιρείας (σ.σ. Είναι επικεφαλής του Marketing Promotion και Astronaut Experience) , ο Μπράνσον χρωστούσε και χάρη στην Γουίνσλετ που έσωσε την μητέρα του κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς που ξέσπασε πέρισυ στο ιδιωτικό νησί του, Necker Island, στο οποίο περνούσαν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

Όλα αυτά σύμφωνα με την εφημερίδα Sun που επίσης καταγράφει ότι μέχρι στιγμής έχουν αγοράσει το πανάκριβο εισητήριο άλλοι 530 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων οι Άστον Κούτσερ, Ράσελ Μπράντ και Στέφεν Χόκινς.

Να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη πτήση της Virgin έχει διάρκεια δυο ώρες και θα επιτρέψει στους επιβάτες να έχουν την εμπειρία να δουν την Γη από ύψος 60 μιλίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ