Νέα παράταση από Βιντιάδη για την είσοδό του στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Νέα παράταση από Βιντιάδη για την είσοδό του στην ΑΕΚ

Νέα παράταση από Βιντιάδη για την είσοδό του στην ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ τα μέλη της «original» συνεχίζουν την κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, ο υποψήφιος επενδυτής Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαικτών» για να αναλάβει τα ηνία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο 32χρονος εφοπλιστής (αριστερά στη φωτογραφία), σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», δεσμεύτηκε μετά τη συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς πως μέχρι τις 5 Ιαναουρίου θα έχει εκδώσει ανακοίνωση ενημερώνοντας για τις κινήσεις του, ενώ μετέθεσε τις οριστικές του αποφάσεις έως τις 30/1. Σε επικοινωνία που είχε την Κυριακή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντρέα Δημητρέλο τόνισε πως περί τα μέσα Ιανουαρίου θα γνωρίζει για τις υπογραφές στις επικείμενες συμβάσεις με τους Κινέζους, ενώ παράλληλα αισιοδοξεί ότι θα ψηφιστεί η ρύθμιση των 48 δόσεων για τα χρέη προς το Δημόσιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ