Οι δύσκολες ώρες του Πασχάλη Τερζή-Απευθύνθηκε σε ψυχολόγο - iefimerida.gr

Οι δύσκολες ώρες του Πασχάλη Τερζή-Απευθύνθηκε σε ψυχολόγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κακή ψυχολογική κατάσταση του Πασχάλη Τερζή λόγων των προβλημάτων υγείας του αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της Σαββατιάτικη εφημερίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής διαγνώστηκε με έμφραγμα του μυοκαρδίου (και προχώρησε στη διάνοιξη αρτηρίας με μπαλονάκι) το καλοκαίρι του 2011. Κάτι που τον ανάγκασε να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών του και να ξεκουραστεί, απέχοντας από τις πίστες.

Μάλιστα, ένα ακριβώς χρόνο μετά, ο Πασχάλης δήλωσε μέσω συνέντευξής του σε Κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό πως δεν πρόκειται πότε να γυρίσει στις πίστες, σκοπεύοντας να κάνει από εδώ και πέρα μόνο συναυλίες και επιλεγμένες εμφανίσεις.

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας News, ο Τερζής βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι. Ενώ προσεχώς πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο λόγω προβλήματος που δημιουργήθηκε από την ορθοστασία τόσων χρόνων στην πίστα.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής έχει απευθυνθεί και σε ψυχολόγους για να ζητήσει βοήθεια και να ξεπεράσει με ειδική αγωγή το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ