ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας καταπατά το άσυλο και τα δημοκρατικά δικαιώματα - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας καταπατά το άσυλο και τα δημοκρατικά δικαιώματα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας καταπατά το άσυλο και τα δημοκρατικά δικαιώματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην ΑΣΟΕΕ και την επέμβαση της Αστυνομίας εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Με ανακοίνωσή του το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ χαρακτηρίζει την είσοδο της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ «Ευθεία επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο άσυλο, στη δημοκρατική λειτουργία των πανεπιστημίων», ενώ κατηγορεί ευθέως τον Νίκο Δένδια ότι επιτίθεται σε κάθε συλλογικότητα που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Νίκος Δένδιας συνεχίζει την επιχείρηση εμπέδωσης της τρομοκρατίας σε κάθε συλλογικότητα στο κέντρο της Αθήνας που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ με πρωταγωνιστές δυνάμεις της αστυνομίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο και κάνανε «φύλλο και φτερό» γραφεία φοιτητικών νεολαιών, απειλώντας με προσαγωγές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ