Αυτός είναι ο Καταριανός δισεκατομμυριούχος που αρραβωνιάστηκε την Τζάνετ Τζάκσον - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο Καταριανός δισεκατομμυριούχος που αρραβωνιάστηκε την Τζάνετ Τζάκσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της φέρεται να περνάει η 46χρονη Τζάνετ Τζάκσον μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον 36χρονο Καταριανό Γουισάμ Αλ Μάνα, επίσημο σύντροφό της εδώ και δυο χρόνια.

«Της έδωσε ένα τεράστιο δαχτυλίδι το οποίο η Τζάνετ έχει φυλαγμένο σε χρηματοκιβώτιο για να μην της το κλέψουν. Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα την άνοιξη στο Κατάρ, με τον Γουισάμ να παρέχει ένα στόλο από ιδιωτικά τζετ ώστε να διευκολύνει την έλευση των καλεσμένων. (..) Το ζευγάρι θέλει σύντομα να κάνει παιδιά, με την Τζάνετ να φαίνεται αποφασισμένη να τα υιοθετήσει αν -λόγω της ηλικίας της- δεν καταφέρει να μείνει έγκυος».Όλα αυτα σύμφωνα με ρεπορτάζ του US Weekly το οποίο και δημοσίευσε πρώτο την είδηση.

Ο 37χρονος επιχειρηματίας είναι διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο πολυτελών αγαθών Al Mana Retail (που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τα Armani Exchange) και μέτοχος στο πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue.

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος της διάσημης τραγουδίστριας μετά από αυτόν με τον παιδικό της φίλο Τζέιμς Ντε Μπάργκ (1985) και τον μυστικό της γάμο με τον σκηνοθέτη Ρενέ Ελιζόντο Τζούνιορ το 1991.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατάρ Τζάνετ Τζάκσον Γουισάμ Αλ Μάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ