Γίνε καινοτόμος! - iefimerida.gr

Γίνε καινοτόμος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Προς μια Κουλτούρα Καινοτομίας" είναι ο τίτλος του σεμιναρίου/συζήτησης που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο και το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου στις 6μ.μ., στον χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Πεντέλης 11, Π. Φάληρο, Τηλ.: 2109469600) ειδικοί από την Ελλάδα και τη Βρετανία θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με το κοινό το πώς μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε μία κοινωνία μία κουλτούρα καινοτομίας, διερευνώντας το ρόλο της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, των επενδύσεων, των ‘χώρων’ καινοτομίας, των ανθρώπων, των ιδεών. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι: Βασίλης Τραπεζάνογλου (ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας, Σύμβουλος Διοίκησης, Eurobank EFG), Γιάννης Πιερράκης (Head of Investments Research, NESTA UK), Jonathan Robinson (Ιδρυτής, The Hub UK) και Δρ Ανδρέας Περσίδης (Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Biovista Inc), ενώ τον συντονισμό της συζήτησης έχει αναλάβει ο Γιάννης Ριζόπουλος (Υπεύθυνος Pathfinder Technoλογείν). Θα ακολουθήσει δεξίωση. Πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ