Ο Kουκουλόπουλος «φωτογραφίζει» τον Διώτη ότι έδωσε τη λίστα Λαγκάρντ στον Κώστα Βαξεβάνη - iefimerida.gr

Ο Kουκουλόπουλος «φωτογραφίζει» τον Διώτη ότι έδωσε τη λίστα Λαγκάρντ στον Κώστα Βαξεβάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δημόσιο λειτουργό» ο οποίος έλεγε ότι «δεν υπήρχε αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ» κατήγγειλε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος ότι έδωσε τα ονόματα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, φωτογραφίζοντας έτσι τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε:

«Το ερώτημα που με απασχολεί είναι, αυτή η λίστα, σε πόσα χέρια βρίσκεται; Πού τη βρήκε ο γνωστός δημοσιογράφος και ποιος δημόσιος λειτουργός την είχε στα χέρια του; Γιατί οι δημόσιοι λειτουργοί ή πολιτικοί ή υπηρεσιακοί έχουν ορκιστεί, δεν την πήρε από το μπακάλη, από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, την πήρε από ένα δημόσιο λειτουργό, δεν ξέρω από ποιον και την έδωσε στη δημοσιότητα. Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο δημόσιος λειτουργός, ο οποίος, ενώ αρνιόταν επί 10 μέρες, που ετίθετο το ερώτημα «πού βρίσκεται η λίστα Λαγκάρντ» και δεν υπήρχε υποτίθεται κανένα αντίγραφο και στήθηκε ένα ολόκληρο παιχνίδι, ποιος είναι ο δημόσιος λειτουργός, ο οποίος, με άνεση εκατό καρδιναλίων, έδωσε τα στοιχεία σε ένα δημοσιογράφο

Δημοσιογράφος: Και πού το ξέρετε εσείς ότι τα έδωσε;

Κουκουλόπουλος: Από πού το πήρε; Απ' το σούπερ μάρκετ; Πωλούνται στα σούπερ μάρκετ οι λίστες Λαγκάρντ και δεν το ξέρω;

Δημοσιογράφος : Ξέρω 'γω; Από παντού μπορεί να την πήρε. Αλλά και να σας πω κάτι άλλο; Τον Εισαγγελέα Διώτη, ο Χρυσοχοΐδης και το ΠΑΣΟΚ τον έκαναν φίρμα, δεν τον έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κουκουλόπουλος : Εγώ δεν είπα τίποτα...»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέρριψε ευθύνε στον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την ηγεσία του «να πάρει μια υπεύθυνη στάση και ν' αποδοκιμάσει όλα εκείνα τα στελέχη του, που χριστουγεννιάτικα έκαναν πράγματα πρωτοφανή». Εξήγησε ότι τα στελέχη της Κουμουνδούρου «προεξόφλησαν 600 επιπλέον ονόματα, δηλαδή αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, κατέθεσαν ερώτηση μάλιστα στη Βουλή με αυτό το αντικείμενο και περιεχόμενο και εξαπέλυσαν νέα απίστευτη επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και, τελικά, κατά της ίδιας της δημοκρατίας. Δηλαδή, αν άκουγε κανείς δελτία στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικα, θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι στη χώρα δεν υπάρχουν θεσμοί, δεν υπάρχει τίποτα...» είπε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ