Το «πρόγραμμα Μόντι» θα πάρει μέρος στις εκλογές της Ιταλίας - iefimerida.gr

Το «πρόγραμμα Μόντι» θα πάρει μέρος στις εκλογές της Ιταλίας

Το όνομα του Μάριο Μόντι θα πάρει μέρος στις εκλογές της Ιταλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριο Μόντι είναι πιθανό να στηρίξει έναν ενιαίο κεντρώο συνδυασμό στις ιταλικές εκλογές, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί το όνομα του στο σύμβολο του ψηφοδελτίου.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται να ενισχύουν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς το «πρόγραμμα Μόντι» χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τις κεντρώες δυνάμεις, οι οποίες σημείωσαν άνοδο 20% .

Τα μηνύματα που λαμβάνει ο Μόντι είναι ενθαρρυντικά, σύμφωνα με τους πολιτικούς παρατηρητές, ενώ ορισμένοι θεωρούν θετικό δείγμα την αύξηση των επαφών του στο Twitter, οι οποίες ξεπέρασαν τις 36.000.

Εφόσον ο Μάριο Μόντι κατέβει ως υποψήφιος στις ιταλικές εκλογές, θα έχει να αντιμετωπίσει κατηγορίες για έλλειψη αντικειμενικότητας καθώς παραμένει υπηρεσιακός πρωθυπουργός, μέχρι και την διεξαγωγή τους.

H ιταλική πολιτική σκηνή, σχολίασε το ενδεχόμενο καθόδου του Μάριο Μόντι στις εκλογές, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να δηλώνει «υψηλότερου επιπέδου» από τον Ιταλό πρωθυπουργό, ενώ ο υποψήφιος του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Πιερλουίτζι Μπερσάνι, εξέφρασε το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μάριο Μόντι, αλλά και τις επιφυλάξεις του σχετικά με τη στάση του Ιταλού πρωθυπουργού, απέναντι σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ