Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω Ιντερνετ - iefimerida.gr

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω Ιντερνετ

Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω διαδικτύου χάρη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής TT e-bank από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσφέρει τώρα τη δυνατότητα ασφαλούς, εύκολης και γρήγορης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μέσω διαδικτύου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, ενώ δεν είναι απαραίτητο να έχει παραλάβει το ειδοποιητήριο από το Υπουργείο Οικονομικών ή να έχει ανακτήσει τον απαιτούμενο κωδικό πληρωμής από τα συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών TAXISnet.

Μόνο με το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας, η Τράπεζα αυτόματα θα ανακτήσει τον απαιτούμενο κωδικό πληρωμής και θα την ολοκληρώσει σε τρία απλά βήματα:

1.Εισαγωγή αριθμού κυκλοφορίας

2.Εισαγωγή ΑΦΜ

3. Εκτέλεση πληρωμής

Σε περίπτωση που ο πολίτης δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, η διαδικασία είναι πλέον εξίσου εύκολη και στα καταστήματα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Με σύγχρονη εξυπηρέτηση και επικοινωνία με το κοινό, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απλοποιεί τη διαδικασία της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας και στα καταστήματα, χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.

Η δυνατότητα αυτόματης ανάκτησης του κωδικού πληρωμής και άμεσης ολοκλήρωσης της πληρωμής είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης της Τράπεζας, TT e-bank και phone banking, και προσφέρεται σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως αν είναι πελάτες της τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ