Το φιλανθρωπικό παζάρι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά - iefimerida.gr

Το φιλανθρωπικό παζάρι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά

Το φιλανθρωπικό παζάρι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγάπη και γιορτινή διάθεση γέμισε το κέντρο της Αθήνας με το φετινό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, ενώ η μαζική προσέλευση του κοινού βοήθησε στην επίτευξη τους στόχου του.

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, 12 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, έστησαν τους πάγκους τους στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας, προσφέροντας εποχιακά δώρα και στολίδια στο κοινό.

Πρωτοχρονιάτικα γούρια από το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα», τον «Ορίζοντα» και την «Πίστη», Μπρελόκ και ημερολόγια της «UNICEF», βιβλία της «ΕΨΥΠΕ», μπλουζάκια από τη «Φλόγα» και το «Make-A-Wish», κούπες από το «Χαμόγελο του Παιδιού», επιτραπέζια παιχνίδια από την «Κιβωτό του Κόσμου», χριστουγεννιάτικες κάρτες των «Παιδικών Χωριών SOS» και του «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες» και χριστουγεννιάτικοι λαχνοί από την «ΕΛΕΠΑΠ».

Στο χώρο στήθηκε επίσης και το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών το οποίο στολίστηκε με χάρτινες κάρτες σε σχήμα κουμπαρά στις οποίες έγραφε ο κόσμος το δικό του μήνυμα για το 2013, για τα παιδιά αλλά και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Το Ταμιευτήριο Αγάπης, που διοργανώθηκε για 3η χρονιά, επισκέφθηκαν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ορεινής Ποδηλασίας Περικλής Ηλίας και η Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, για να προσφέρουν εθελοντικό έργο και να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλα τα ιδρύματα και στον κόσμο που υποδέχθηκε με θέρμη την ενέργεια, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη στήριξη των ιδρυμάτων:

1. ΦΛΟΓΑ

2. ΕΛΕΠΑΠ

3. ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

4. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

5. MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΟΣ

6. UNICEF

7. ΠΙΣΤΗ

8. ΕΨΥΠΕ

9. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

10. ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

11. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

12. ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ