Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει γιατί με αποδοκίμασαν 4 αντιεξουσιαστές - iefimerida.gr

Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει γιατί με αποδοκίμασαν 4 αντιεξουσιαστές

Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ χαίρεται γιατί με αποδοκίμασαν 4 αντιεξουσιαστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση απάντηση έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το μικρό επεισόδιο στην Κέρκυρα, όπου 4-5 αντιεξουσιαστές τον αποδοκίμασαν. Το περιστατικό έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ -left.gr-, όπου αναφέρθηκε πως ο υπουργός έφυγε τρέχοντας.

Ωστόσο σε ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας «Αμαλία», αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό.

Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ