Οι παραδοσιακές διακοπές με μπικίνι της Τζένιφερ Άνιστον [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι παραδοσιακές διακοπές με μπικίνι της Τζένιφερ Άνιστον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της ήρθε να διαψεύσει η Τζένιφερ Άνιστον, κάνοντας ηλιοθεραπεία δίπλα στον αγαπημένο της Τζάστιν Θερό κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών της.

Μάταια έκανε την προσπάθεια ο παπαράτσι να σκαρφαλώσει πάνω από τον ψηλό τοίχο που εκτείνεται γύρω από το αγαπημένο θέρετρο της Τζένιφερ Άνιστον στο Cabo, προκειμένου να είναι ο πρώτος που θα αποθανατίσει την φουσκωμένη κοιλία της 43χρονης σταρ.

Οι παραδοσιακές διακοπές με μπικίνι της Τζένιφερ Άνιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μόνο που κατάφερε είναι να αποδείξει για άλλη μια φορά σε πόση καλή φυσική κατάσταση είναι η Ελληνοαμερικανίδα, αν και αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι οι κοιλιακοί του αρραβωνιαστικού της Τζάστιν Θερό.

Οι παραδοσιακές διακοπές με μπικίνι της Τζένιφερ Άνιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνιστον περνάει τα Χριστούγεννα στην συγκεκριμένη waterside villa, αφού έχει μείνει εδώ κατά καιρούς με τις φίλες της Τσέλσι Χάντλερ και Κόρτνευ Κοξ.

Οι παραδοσιακές διακοπές με μπικίνι της Τζένιφερ Άνιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ