Συνελήφθησαν οι τρεις νεαροί που λήστεψαν παιδιά την ώρα που έλεγαν τα κάλαντα - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν οι τρεις νεαροί που λήστεψαν παιδιά την ώρα που έλεγαν τα κάλαντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη τριών νεαρών, δύο 16χρονων και ενός 19χρονου, προχώρησε η Αστυνομία για την αρπαγή χρημάτων από παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το πρωί στην Καλαμαριά, όπου οι δράστες με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να αρπάξουν 25 ευρώ που είχαν μαζέψει οι τρεις 12χρονοι.

Η άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έπειτα από την κατάθεση των μικρών παιδιών, κατάφερε και συνέλαβε τους δράστες που θα οδηγηθούν αύριο στη Δικαιοσύνη.

Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν, δυστυχώς, και στην Αθήνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην οδό Ζερβού στην Καλλιθέα, τρία άτομα αφαίρεσαν από δύο ανήλικους τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει από τα κάλαντα.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στα Πατήσια, στην οδό Σλήμαν, με θύματα δυο 15χρονους, από τους οποίους πήραν 150 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα. Σστο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ανδρομάχης, δυο ληστές έκλεψαν τα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο από έναν 10χρονο και έναν 12χρονο με απειλή μαχαιριού, ενώ και στις 14:00 επίσης στο Π. Φάληρο, στην οδό Ίριδος, σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό με θύματα δύο ανήλικους.

Τέλος, στις 13:10 στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καλπακίου, δύο άτομα αφαίρεσαν από ανηλίκους τα χρήματα από τα κάλαντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά ληστεία δράστες κάλαντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ