Στη Βουλή η βία κατά πολιτικών με πρωτοβουλία Λοβέρδου - iefimerida.gr

Στη Βουλή η βία κατά πολιτικών με πρωτοβουλία Λοβέρδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή το θέμα της βίας κατά πολιτικών. Με αυτή την πρωτοβουλία μάλιστα συμφωνεί και ο πρωθυπουργούς, ώστε το πρόβλημα να συζητηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως δεν γίνεται άλλο αυτοί οι τραμπούκοι που είναι γνωστοί στη σύγχρονη ιστορία να στρέφονται τελικά εναντίον του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας κατευθυνόμενοι. Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου πως «υπάρχουν πολιτικοί χώροι πίσω από ορισμένους που προπηλακίζουν και πετούν πέτρες» προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ και του βουλευτή Χαράλαμπου Χαραλάμπους, ο οποίος, αφού καταδίκασε με τη σειρά του τα γεγονότα χαρακτήρισε απαράδεκτα τα υπονοούμενα του Υπουργού Υγείας.

Ο κ. Χαραλάμπους υποστήριξε πως «το ΚΚΕ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια αλλά και τα καταδικάζει απερίφραστα. Είναι απαράδεκτα τα υπονοούμενα, αν έχει στοιχεία ο υπουργός να τα αναφέρει».

Η ένταση πυροδοτήθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος αναρωτήθηκε αν η καταδίκη των γεγονότων αφορά και το ΠΑΜΕ, υπενθυμίζοντας παράλληλα αντι-συγκεντρώσεις που είχε οργανώσει το ΠΑΜΕ κατά του υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ