Ποιά σταρ δήλωσε «Η Μέγκαν Φοξ έχει το καλύτερο στήθος που έχω δει στη ζωή μου»; [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιά σταρ δήλωσε «Η Μέγκαν Φοξ έχει το καλύτερο στήθος που έχω δει στη ζωή μου»; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εγκώμιο του στήθος της Μέγκαν Φοξ έπλεξε η Λέσλι Μαν, συμπρωταγωνίστριά της στην κωμωδία This is 40 και η μοναδική ηθοποιός που είχε ποτέ το προνόμιο να της το «ζουμπήξει».

«Η Μέγκαν έχει εξαιρετικό στήθος. Είναι το καλύτερο που έχω δει στην ζωή μου. Απλά αισθάνομαι προστατευτική απέναντι στις νεαρές ηθοποιούς, γιατί ήταν και για μένα πολύ δύσκολο να μπω στην δουλειά. Οπότε ήθελα να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φορέσει πάλι το πουκάμισό της. Και αυτό και γιατί ήξερα ότι αισθάνεται άβολα και γιατί γνώριζα τις βρώμικες σκέψεις και φαντασιώσεις που έκαναν όσοι μας έβλεπαν».

Αυτό δήλωσε στο yahoo movies η Λέσλι Μαν, η γοητευτική κωμικός -και σύζυγος του σκηνοθέτη Τζούντ Άπατοου- σχετικά με την περιβόητη σκηνή της στο This is 40 που αγγίζει το στήθος της Μέγκαν Φοξ για να τσεκάρει αν είναι αληθινό. Με την Μέγκαν να της απαντά «Ναι, είναι αληθινά. Απλά είμαι νέα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ