Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του έτους, το Twitter αποφάσισε να δημοσιεύσει τη λίστα με τα πέντε πιο δημοφιλή tweets της χρονιάς.

Ανάμεσα σ' αυτά βρίσκεται μια φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ, ο Τζάστιν Μπίμπερ με μια μικρή του «θαυμαστρια» και η ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Η λίστα με τα περισσότερα Retweets

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το tweet του Μπαράκ Ομπάμα λίγα δευτερόλεπτα πριν από τις δηλώσεις του για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το tweet του @BarackObama στις 6 Νοεμβρίου 2012, συγκέντρωσε 810.000 retweets και το έκαναν favorite 300.000.

Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη δεύτερη θέση της λίστας του Twitter, βρέθηκε ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος με το μήνυμά του στις 26 Σεπτεμβρίου αποχαιρέτησε μία μικρή του θαυμάστρια που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Μπίμπερ που είχε γνωρίσει πριν χρόνια την Avalanna Routh θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη λύπη του για το γεγονός, κάτι που συγκίνησε περισσότερους από 220.000 followers.

Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο αθυρόστομος παίκτης του αμερικανικού ράγκμπι TJ Lang που τα έχωσε στο NFL και στους διαιτητές, τους οποίους κατηγόρησε για την επιλογή τους να κάνουν στάση εργασίας.

Με τις απόψεις του παίκτη των Seattle Seahawks «συμφώνησαν» περίπου 100.000 φίλοι του.

Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τέταρτο στη λίστα των κορυφαίων tweets του 2012, με περισσότερα από 67.000 retweets, είναι αυτό που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που φιλοξενήθηκαν στο Λονδίνο.

Μόλις οι Αγώνες ολοκληρώθηκαν, το @teamGB ενημέρωσε το κοινό πως η ομάδα συγκέντρωσε 29 χρυσά μετάλλια, 17 αργυρά και 19 χάλκινα, επίδοση που ήταν η καλύτερη έπειτα από 104 χρόνια.

Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Τη λίστα των πέντε δημοφιλέστερων tweets της χρονιάς συμπληρώνει ένα μήνυμα από την Ιαπωνία και τον @yamachanoha.

Σ' αυτό ο ηθοποιός Kouichi Yamadera ανακοίνωνε το γάμο του με τη συνάδελφό του Rie Tanaka, κάτι που άρεσε σε περισσότερους από από 68.000 φίλους των γνωστών ηθοποιών που έχουν χαρίσει τις φωνές τους σε πολλά κόμικς.

Τα δημοφιλέστερα tweets του 2012 [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ