Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας.

Ταύρος

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στη δουλειά σας, θα περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Λέων

Δώστε προσοχή στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Παρθένος

Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Ζυγός

Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαιρίες προς όφελος σας. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Αιγόκερως

Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος

Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας.

Ιχθείς

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τα λάθη έχετε κάνει στα αισθηματικά σας και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ