Εφτυσε το διαιτητή στο πρόσωπο και τιμωρήθηκε με 11 αγωνιστικές [βίντεο] - iefimerida.gr

Εφτυσε το διαιτητή στο πρόσωπο και τιμωρήθηκε με 11 αγωνιστικές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ραούλ Μεϊρέλες τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 11 αγωνιστικών για την ενέργειά του να φτύσει το διαιτητή στο τουρκικό ντέρμπι Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε (2-1) το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε τον Πορτογάλο μέσο της «Φενέρ» στο 83ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ και εκείνος φέρεται ότι τον έφτυσε στο πρόσωπο, αλλά και ότι τον έβρισε χρησιμοποιώντας ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς. Ο 29χρονος μέσος πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες. «Είναι ενοχλητικό να σε κατηγορούν για κάτι που δεν έκανες. Έχω ένα παιδί οκτώ χρονών και μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν του λένε στο σχολείο πως ο πατέρας του έφτυσε το διαιτητή. Κι επίσης δεν έκανα κανέναν τέτοιο χαρακτηρισμό. Έχω πολλούς φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι και τους σέβομαι. Η χειρονομία που έκανα ήταν για να του δείξω ότι φοβόταν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ