Γκόρντον Ράμσεϊ κατά Τζέιμι Όλιβερ: Είναι χοντρός και γουστάρει την γυναίκα μου - iefimerida.gr

Γκόρντον Ράμσεϊ κατά Τζέιμι Όλιβερ: Είναι χοντρός και γουστάρει την γυναίκα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του Τζέιμι Όλιβερ (που τα έχει πάρει τα κιλάκια του τελευταία) εξαπέλυσε ο Γκόρντον Ράμσεϊ στα πλαίσια της εμφάνισής του στην εκπομπή Chatty Man.

«Πρέπει να προσέχεις όταν περνάς στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και υποδεικνύεις στους Αμερικάνους πως να τρώνε πιο υγιεινά. Ειδικά όταν εσύ ο ίδιος δεν είσαι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Το μόνο που θέλω δώρο για τα Χριστούγεννα είναι να τον πάρω (σ.σ. Τον Τζέιμι Όλιβερ) και να του κάνω ένα καλό μπάνιο».

Γκόρντον Ράμσεϊ κατά Τζέιμι Όλιβερ: Είναι χοντρός και γουστάρει την γυναίκα μου | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο 46χρονος τηλεοπτικός σεφ για τον «αντίπαλό» του στα πλαίσια της τηλεοπτικής του εμφάνισης. Αναφερόμενος στην εκπομπή Food Revolution του Τζέιμι Όλιβερ που επιχειρούσε να μάθει στους Αμερικάνους να τρώνε πιο υγιεινά και η οποία κόπηκε μετά από δυο σεζόν.

Ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την πεποίθησή του ότι ο Όλιβερ γουστάρει την γυναίκα του, στην οποία και αναφέρεται κάθε φορά που κάποιος τον ρωτάει για τον Γκόρντον Ράμσεϊ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ