Κορυφαίος πολιτικός της Ευρώπης ανακηρύχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς - iefimerida.gr

Κορυφαίος πολιτικός της Ευρώπης ανακηρύχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Κορυφαίος πολιτικός της Ευρώπης ανακηρύχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκληρά μέτρα που πέρασε και η επιμονή του στην εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος φαίνεται πως θαυμάζουν οι Γερμανοί, αφού η κορυφαία οικονομική εφημερίδα Handelsblatt τον ανακήρυξε Ευρωπαίο Πολιτικό της χρονιάς.

Σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο η Handelsblatt αναφέρεται στην πολιτική που έχει ακολουθήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός και στηρίζει την άποψή της επικαλούμενη και δηλώσεις του πρώην Γερμανού πολιτικού Χανς Ντίτριχ Γκένσερ.Ο Γκέσνερ χαρακτηρίζει τον Σαμαρα «ακλόνητο» και αναφέρεται στην αποφασιστικότητά του να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Ο κ. Γκένσερ που διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών και αντικαγκελάριος της Γερμανίας είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον αρχηγό του κόμματός του( FDP) Φίλιπ Ρέσλερ για τις δηλώσεις του εναντίον της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μέτρα Γερμανία Αντώνης Σαμαράς Handelsblatt
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ