Κύπρος: Ο «Οικολόγος» Γ. Περδίκης υποψήφιος για την προεδρία της Βουλής - iefimerida.gr

Κύπρος: Ο «Οικολόγος» Γ. Περδίκης υποψήφιος για την προεδρία της Βουλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κίνημα Οικολόγων καταθέτει σήμερα στην ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της κυπριακής Βουλής, την υποψηφιότητα του βουλευτή του Γιώργου Περδίκη. Αυτό αποφάσισε χθες, η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση.

Υποψήφιοι θα είναι, επίσης, οι πρόεδροι του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, κύριοι Μάριος Καρογιάν και Γιαννάκης Ομήρου αντίστοιχα.

Η γενική γραμματέας των Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου δήλωσε ότι, επειδή μέχρι στιγμής και οι δύο υποψήφιοι του ενδιάμεσου χώρου εμμένουν στις υποψηφιότητες τους και δεν συζητούν εναλλακτικές υποψηφιότητες, το Κίνημα καταθέτει την υποψηφιότητα του βουλευτή του Γιώργου Περδίκη ως "υποψηφιότητα ενότητας και συνεργασίας και θα τη διατηρήσει μέχρι να αναγκαστούν οι δύο συνιστώσες του ενδιάμεσου χώρου να συνεργαστούν".

Οι Οικολόγοι διαθέτουν στη Βουλή μόνον ένα βουλευτή, αλλά με βάση το συσχετισμό δυνάμεων η ψήφος του κρίνεται αποφασιστικής σημασίας στη διαμόρφωση πλειοψηφίας για την εκλογή του νέου πρόεδρου της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ