Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας πήγε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας πήγε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας πήγε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες κατηγορίες κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Βραζιλία και με αφορμή τις δηλώσεις περί αιτήματος της Βραζιλίας για διαγραφή του ελληνικού χρέους.

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και όχι για να τη διαφημίσει όπως θα όφειλε από το θεσμικό του ρόλο»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Τσίπρα και με αφορμή δήλωση του κ. Ήσυχου που συνοδεύει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λατινική Αμερική ότι «η Βραζιλία δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα που βυθίζει στη φτώχεια τον ελληνικό λαό».

Υποστήριξε, ακόμη, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έκανε ένα πολυδάπανο ταξίδι για να πείσει τον Βραζιλιάνο πρόεδρο να σταματήσει τη χρηματοδότηση της χώρας μας μέσω του ΔΝΤ.

«Μέχρι προχθές κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι δεν πήρε τη δόση. Σήμερα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να την ματαιώσει. Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεσκεπάστηκε στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ