Η Boeing κάνει δοκιμές στα αεροσκάφη της με δέκα τόνους... πατάτες - iefimerida.gr

Η Boeing κάνει δοκιμές στα αεροσκάφη της με δέκα τόνους... πατάτες

Η Boeing κάνει δοκιμές στα αεροσκάφη της με δέκα τόνους... πατάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόπους για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες ψάχνει η εταιρεία Boeing χρησιμοποιώντας ορισμένες περίεργες μεθόδους για να τεστάρει το ασύρματο σήμα εντός της καμπίνας ενός αεροσκάφους.

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί... πολλά κιλά πατάτες έχει ως στόχο να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του ασύρματου σήματος στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι ερευνητές έψαχναν έναν τρόπο να ελέγξουν το σήμα και έπρεπε να «δημιουργήσουν» 200-300 ανθρώπους να κάθονται στις θέσεις του αεροπλάνου.

Η ερευνητική ομάδα αποφάσισε ότι οι πατάτες αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική για να εξομοιώσουν ανθρώπινα σώματα με βάση τις παρεμφερείς φυσικές αντιδράσεις στα ηλεκτρονικά σήματα.

Τελικά χρειάστηκαν περίπου δέκα τόνοι πατάτας για να γεμίσουν ένα αεροπλάνο για να καταφέρει η εταιρεία να εναρμονίσει τη διάδοση του σήματος με βάση τους κανόνες ασφαλείας που προστατεύουν από τις παρεμβολές στα ηλεκτρονικά συστήματα πλοήγησης του αεροπλάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ