«Μετακόμισαν» 7 χλμ. από το Ηράκλειο τον Αντώνη Σαμαρά - iefimerida.gr

«Μετακόμισαν» 7 χλμ. από το Ηράκλειο τον Αντώνη Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος των οπαδών του ΟΦΗ αλλά κυρίως τα μηνύματα της τηλεφωνικής κινητοποίησης που έγινε τα προηγούμενα 24ωρα από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου έστειλαν χθες το απόγευμα τον Αντώνη Σαμαρά να μιλήσει τελικά σε ξενοδοχείο που απέχει 7 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να γίνει στον κινηματογράφο Αστόρια στο κέντρο του Ηρακλείου, με χωρητικότητα αρκετών εκατοντάδων θεατών. Τυπώθηκαν και αφισοκολήθηκαν οι σχετικές κομματικές ανακοινώσεις σε ολόκληρη την πόλη, όμως η ανταπόκριση στην κινητοποίηση που έγινε μέσω τηλεφώνου έδειξε ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γεμίσει η μεγάλη αίθουσα.

Οι τοπικοί κομματικοί παράγοντες θορυβήθηκαν αλλά συνέχισαν την κινητοποίηση μέχρι που βρήκαν τη... χρυσή ευκαιρία. Η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ ότι θα πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση έξω από τη συγκέντρωση της ΝΔ, ήταν η αφορμή που δόθηκε για να αποφασιστεί η μεταφορά της εκδήλωσης σε άλλο χώρο.

Ακολούθησε νέο θρίλερ με τρία κορυφαία τοπικά στελέχη της ΝΔ -τον βουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κ. Μπαντουβά και τον επίδοξο βουλευτή Ι. Οικονόμου (πρώην ΠΟΛΑΝ)- να διεκδικούν να γίνει η ομιλία σε ξενοδοχειακούς χώρους που σχετίζονταν με τους ίδιους.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο κ. Κεφαλογιάννης, καθώς η ομιλία του προέδρου της ΝΔ έγινε στο ξενοδοχείο «Απολλώνιο» (ιδιοκτησία της οικογένειας του) στην Αμμουδάρα (7 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου) όπου η αίθουσα ήταν μεν γεμάτη αλλά η χωρητικότητα της δεν ξεπερνάει τα 300 άτομα.

Εντύπωση έχει προκαλέσει πάντως η παρουσία του ανιψιού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Κυριάκου Βιρβιδάκη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά όχι μόνο στα Χανιά αλλά και στο Ρέθυμνο χθες μαζί με τον πρώην βουλευτή Μ. Βολουδάκη που θεωρείται ο «πρωταγωνιστής» στο φιάσκο με το στέλεχος της Ντόρας το οποίο «μεταγράφηκε» στη ΝΔ για λίγες ώρες και.. επέστρεψε στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Δίπλα στον κ. Σαμαρά επίσης συνεχώς και ο Δημητρής Αβραμόπουλος, ο οποίος προσπαθεί με την παρουσία του σε αυτή την περιοδεία να αποδείξει στην ηγεσία ότι στερούνται βάσης όσα λέγονται και γράφονται για αποστασιοποίηση του από τη «σκληρή» γραμμή του κόμματος στο θέμα της συναίνεσης.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε και χωριά του Μυλοποτάμου, φτάνοντας μέχρι τα Ανώγεια όπου υπάρχει σκληρό μητσοτακικό στοιχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ