Το άγριο πάρτι της 20χρονης σταρ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το άγριο πάρτι της 20χρονης σταρ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μήνα μετά τα 20α της γενέθλια η Μάιλι Σάιρους αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη πάρτι για να τα γιορτάσει. Καλεσμένοι μερικοί φίλοι της και ένα μάτσο «πόρνες με «τεράστιους κ*λ*υς» όπως ζήτησε.

«Ελπίζω να βρω τουλάχιστον μια πόρνη με τεράστιο κ*λ* στο πάρτι μου» τουίταρε μια μέρα πριν η Μάιλι Σάιρους, η 20χρονη πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney το μέλλον της οποίας διαγράφεται λαμπρό.

Αρκεί φυσικά να σταματήσει να γιορτάζει τα γενέθλιά της, τα πάρτι για τα οποία χρόνο με το χρόνο γίνονται ακόμη πιο hardcore.

Αυτή την χρονιά το πάρτι έλαβε χώρα στο σπίτι της στο Χόλιγουντ, παρουσία πολλών στρίπερ. Με μια από τις οποιές η εορτάζουσα φρόντισε να ασχοληθεί προσωπικά.

Αν και εκείνο που θυμούνται όλοι είναι η φωτό από το περσινό πάρτι του συντρόφου της, με την Μάιλι να φωτογραφίζεται να γλείφει ένα κομμάτι από την τούρτα η οποία είχε σχήμα αντρικού μορίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ