Πάγκαλος: Οι υπουργοί δεν ξέρουν τι γίνεται στα υπουργεία τους! - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Οι υπουργοί δεν ξέρουν τι γίνεται στα υπουργεία τους!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κέφια είχε το μεσημέρι ο Θόδωρος Πάγκαλος στην παρουσίαση των οργανισμών που κλείνουν ή συγχωνεύονται. Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και είπε με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου: «Γιατί, νομίζετε ξέρουν οι υπουργοί τι γίνεται στα υπουργεία τους;» ξεσπώντας στο χαρακτηριστικό του γέλιο.

Όταν η κουβέντα πήγε στους «τεχνοκράτες», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ρώτησε με... παράπονο: «Eγώ τεχνοκράτης δεν είμαι; Έχω τρία ντοκτορά και έχω συγγράψει αρκετά βιβλία. Βέβαια, δεν πούλησαν αρκετά, αλλά τα έγραψα!» είπε γελώντας. Έδωσε τον ορισμό του τεχνοκράτη, λέγοντας πως ορίζεται αυτός που δεν είναι εκλεγμένος. «Γιατί δεν βάζουν υποψηφιότητα να εκλεγούν; Αυτό μου κάνει εντύπωση. Ας βάλουν και ας εκλεγούν» είπε. Για τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα, που προκάλεσαν τόσες αντιδράσεις, εξέφρασε την έκπληξή του γιατί «μέχρι τώρα δεν είχε εμπλακεί σε τέτοιες συζητήσεις». Είπε όμως ότι συμφωνεί με κάποια από όσα είπε, όπως το να μην είναι βουλευτής όποιος διορίζεται υπουργός. «Στη Γαλλία ισχύει αυτό. Όταν κάποιος γίνεται υπουργός, τη θέση του στο Κοινοβούλιο παίρνει ο επιλαχών. Όταν πάψει να είναι υπουργός, επιστρέφει στη βουλευτική του έδρα. Με αυτό συμφωνώ» τόνισε ο κ. Πάγκαλος. Όσο για τις δύο θητείες... απάντησε χιουμοριστικά: «Εμένα δεν με αφορά αυτό. Εγώ τελείωσα...» είπε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους και έσπευσε να προσθέσει: «Άλλα δέκα χρόνια θα είμαι βουλευτής» ξεσπώντας σε βροντερά γέλια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ