Πρόεδρος της ΔΕΗ: Δεν προτείναμε αυξήσεις στα τιμολόγια – Αυτές θα τις αποφασίσει το ΥΠΕΚΑ - iefimerida.gr

Πρόεδρος της ΔΕΗ: Δεν προτείναμε αυξήσεις στα τιμολόγια – Αυτές θα τις αποφασίσει το ΥΠΕΚΑ

Ζερβός: Δεν πρότεινα αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ – Αυτές θα τις αποφασίσει το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του εκδοχή για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

Όπως τόνισε ο κ. Ζερβός μιλώντας στο Mega, στην επιτροπή της Βουλής παρουσίαση παραδείγματα για το κόστος της ΔΕΗ και όχι προτάσεις για αυξήσεις των τιμολογίων, τονίζοντας πως η τελική απόφαση θα παρθεί από το ΥΠΕΚΑ έπειτα από πρόταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

«Η ΔΕΗ δεν δικαιούται να κάνει πρόταση αυτή τη στιγμή. Αυτό που είχε την υποχρέωση να κάνει -και έκανε- είναι ότι κατέθεσε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας τα κοστολογικά της στοιχεία. Από αυτά τα κοστολογικά στοιχεία προκύπτει μία αύξηση κόστους η οποία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη για τις τελικές αποφάσεις, οι οποίες δεν είναι της ΔΕΗ για το ποιες θα πρέπει να είναι οι αυξήσεις» ανέφερε ο κ. Ζερβός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ