Διαψεύδει η Ρωσία για τον Ντεπαρντιέ – Τσετσενία: «Έλα σε μας...» - iefimerida.gr

Διαψεύδει η Ρωσία για τον Ντεπαρντιέ – Τσετσενία: «Έλα σε μας...»

Διαψεύδει η Ρωσία για τον Ντεπαρντιέ – Τσετσενία: «Έλα σε μας...»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πρόσωπο των ημερών τείνει να εξελιχθεί ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ και η πρόθεσή του να παραδώσει το διαβατήριό του και να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα.

Ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός έχει δηλώσει πως θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Βέλγιο για να γλιτώσει από την αυξημένη φορολογία που προωθεί ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προειδοποιώντας μάλιστα πως έχει λογαριασμούς και στη Ρωσία και «ο Πούτιν τον θέλει εκεί».

Ο Ντεπαρντιέ σε πρόσφατη συνάντηση με φίλους του, ομολόγησε ότι τρεις χώρες μπορούν να τον φιλοξενήσουν, το Βέλγιο όπου μόλις αγόρασε ένα σπίτι, το Μαυροβούνιο όπου έχει φίλους και η Ρωσία, ενώ υποστήριξε πως ο Πούτιν του έστειλε ήδη ένα διαβατήριο.

Η απάντηση από το Κρεμλίνο ωστόσο ήταν άμεση. «Προφανώς αστειευόταν» υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω. Πρόκειται προφανώς για χωρατό. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο».

Τον... θέλει η Τσετσενία

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Ντεπαρντιέ συμμετείχε σε επίσημους εορτασμούς στο Γκρόζνι της Τσετσενίας, δηλώνοντας ότι στέκει στο πλευρό του Τσετσένου προέδρου Ραμζάν Καντίροφ, με τον τελευταίο να λέει ότι είναι «έτοιμος» να φιλοξενήσει τον ηθοποιό.

«Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αποποιήθηκε τη γαλλική υπηκοότητα. Έχει τους λόγους του, διαφορετικά δεν θα το έκανε. Δεν έχω σκοπώ να κρίνω αυτήν την πράξη αλλά μπορώ να δηλώσω, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε αυτόν τον μεγάλο ηθοποιό», φέρεται να είπε ο Καντίροφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρία Νοβόστι.

«Ο Ντεπαρντιέ είναι άνθρωπος με κεφαλαίο το Α, είναι ανθρωπιστής και οποιαδήποτε χώρα θα του άνοιγε τις πόρτες της χωρίς δισταγμό», πρόσθεσε ο Καντίροφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ