"Η Ελλάδα δε θα επιστρέψει στις αγορές το 2012" - iefimerida.gr

"Η Ελλάδα δε θα επιστρέψει στις αγορές το 2012"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Xρειάζονται δύσκολες αποφάσεις για την Ελλάδα" δήλωσε και σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Ολι Ρεν, σημειώνοντας ότι η χώρα μας δε θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές το 2012 όπως προβλεπόταν αρχικά.

Ο κ. Ρεν χαρακτήρισε τον Ιούνιο ως κρίσιμο μήνα για την επίλυση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τόσο το δημόσιο χρέος όσο και η ευαίσθητη κατάσταση των χρηματοπιστωτικών ομίλων.

«Είναι ήδη ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι η παρούσα περίοδος της κρίσης χαρακτηρίζεται από έναν περίπλοκο συνδυασμό κρίσης δημοσίου χρέους και εύθραυστης κατάστασης των τραπεζών», σημείωσε, όπως αναφέρεται σε κείμενο ομιλίας του που θα παραδοθεί στο συμβούλιο Εξωτερικών Θεμάτων στις Βρυξέλλες

Πρόσθεσε ότι «είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να λύσουμε το ένα χωρίς να λύσουμε το άλλο. Πρέπει να τα λύσουμε παράλληλα και τα δύο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ