Βρήκαμε το δρόμο της Αθήνας που θυμίζει πραγματικά Χριστούγεννα [εικόνα] - iefimerida.gr

Βρήκαμε το δρόμο της Αθήνας που θυμίζει πραγματικά Χριστούγεννα [εικόνα]

Βρήκαμε το δρόμο της Αθήνας που θυμίζει πραγματικά Χριστούγεννα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία Αθήνα που υποφέρει από την κρίση και δεν θυμίζει καθόλου Χριστούγεννα, εντοπίσαμε μια διαδρομή στην πόλη που προσφέρεται για βόλτες στη σωστή ατμόσφαιρα.

Οι έμποροι κατά μήκος της οδού Πανδρόσου στην Πλάκα έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες μια συλλογική προσπάθεια με στόχο να παρέμβουν αισθητικά στη γειτονιά τους, να την αναβαθμίσουν να την κάνουν ανθρώπινη και ελκυστική. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο χρησιμοποίησαν εικαστικές δράσεις και τώρα συνεχίζουν με τον κατάλληλο στολισμό αλλά και σειρά δράσεων και εορταστικών εκδηλώσεων. Kαι όλα αυτά στη σκιά της Ακρόπολης, ένας συνδυασμός που προσφέρει ένα θέαμα ιδιαίτερο και χιλιάδες φωτογραφικά κλικ.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται, η ψυχολογία των πολιτών που διασχίζουν το δρόμο μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματικά, κυρίως το βράδυ. Με τον τρόπο αυτό οι έμποροι δείχνουν βέβαια πως η συνεργασία και το κοινοτικό πνεύμα μπορούν να κάνουν την διαφορά εν μέσω της κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ