Σύγκρουση Κεφαλογιάννη-Σκουρλέτη με αφορμή την ονομασία της πΓΔΜ - iefimerida.gr

Σύγκρουση Κεφαλογιάννη-Σκουρλέτη με αφορμή την ονομασία της πΓΔΜ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ξεκαθαρίσει επιτέλους τη θέση του σχετικά με το σκοπιανό ζήτησε από το ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Αφορμή για την κίνηση του βουλευτού της ΝΔ υπήρξαν τόσο οι θέσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη και η συμμετοχή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδήλωση υπέρ του σκοπιανού «αλυτρωτισμού», αλλά και άλλες ανάλογες απόψεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε συνέντευξή της, πριν τρεις εβδομάδες, η βουλευτής, κατηγορεί την Ελλάδα για αδιέξοδο με τα Σκόπια, καταλογίζοντας στη χώρα μας "οικονομικό επεκτατισμό", εξαιτίας "καπιταλιστικών συμφερόντων"», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεφαλογιάννης, προσθέτοντας πως «τα εθνικά θέματα απαιτούν υπευθυνότητα» και όχι «ανιστόρητες τοποθετήσεις» σαν αυτές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το σκοπιανό.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε λόγο για «άσφαιρο αντιπερισπασμό της ΝΔ που αποσκοπεί στη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων» και δεν πείθει κανέναν.

«Άλλωστε, δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Ο κ. Σαμαράς είναι εκείνο το πολιτικό πρόσωπο που έχει βαριές ευθύνες για την περιπέτεια γύρω από την ονομασία της FYROM» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ «είναι σαφής από την πρώτη μέρα που προέκυψε το ζήτημα, δηλαδή: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ