Τιμωρήθηκε η Νάπολι για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία - iefimerida.gr

Τιμωρήθηκε η Νάπολι για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία

Τιμωρήθηκε η Νάπολι για το σκάνδαλο των στημένων στην Ιταλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το φετινή Serie A τιμωρήθηκε η Νάπολι από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ δύο ποδοσφαιριστές της τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό έξι μηνών για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός των «παρτενοπέι» Πάολο Καναβάρο και ο Τζιανλούκα Γκράβα τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού έξι βαθμών, ενώ ο πρώην τερματοφύλακας της Νάπολι Ματέο Τζανέλο τιμωρήθηκε με ποινή τριών χρόνων και τριών μηνών. Ο Καναβάρο και ο Γκράβα τιμωρήθηκαν επειδή δεν κατήγγειλαν την πρόταση που τους έγινε από τον Τζανέλο να καθορίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα Σαμπντόρια-Νάπολι 1-0 στις 16 Μαΐου του 2010. Η Νάπολι, η οποία έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, μετά την αφαίρεση των δύο βαθμών έπεσε από την τρίτη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Serie A Νάπολι στημένοι αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ