Τα ζώδια της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

Καρκίνος

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Λέων

Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.

Παρθένος

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν.

Ζυγός

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Σκορπιός

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αρκετά ανεβασμένη και η προσοχή σας είναι στραμμένη στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Αιγόκερως

Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Παράλληλα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και θα κουραστείτε μέχρι να τις διευθετήσετε. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Υδροχόος

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία.

Ιχθείς

Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ